program musikal-i-teten 2019

Sangene i våre hjerter

Gruppen Norsk på Norsk, som vanligvis er å finne i Bikuben på Det Norske Teatret, står bak denne forestillingen. Gruppen består av Charlotte Brænna, Ina Svenningdal, Trond Teigen og Amund Sigurdssønn Karlsen. Med seg har de Petter Kragstad på tangenter og Christian Svensson på slagverk!

Her vil dere få smakebiter fra norske revyviser og om utviklingen av humoren fra Leif Juster på 40-tallet med «Den forsvundne pølsemaker» og frem til vår tids Raske menn og Ylvis.

Spilledager:

Onsdag 13. november kl. 20.00

Varighet:

60 min

Billettpris:

Student: 175kr

Ordinær: 235kr

bestevenner

Forestillingen "Bestevenner" handler om de to omreisende kumpanene Tøddel og Tilde. De har begge sluttet i det store orkesteret, til fordel for et omflakkende liv som underholdere. Med seg har de en håndfull strengeinstrumenter, en solid dose spilleglede og et arabisk sagn om nettopp vennskap. Hva er en ekte venn, og hvordan reparerer man et vennskap som har gått i tusen knas?

Dette er en humoristisk forestilling, med en god del interaksjon med de unge i publikum.

Spilledager:

Onsdag 13. november kl. 11.00 og 13.00

Varighet:

40 min

Billettpris:

Barn: 75kr

Ordinær: 125kr


public.jpeg

OKergult

Bodgeir har alltid drømt om å male huset okergult. Endelig går kjæresten Arnulf med på planene. Arnulf står i stigen og maler med Bodgeir står på bakken og maler vinduskarmene.

Etter en stund går de tom for maling og Bodgeir går inn i boden for å hente mer. Når han kommer ut igjen ligger Arnulf død på plenen. OKERGULT er historien om Bodgeir. Om hvordan man skal fortsette alene i et liv som alltid var ment for to. I Bodgeirs rare, nye verden fortelles også en historie om kjærlighet- både de små kjærtegnene og de store ordene man aldri trengt å si.

Forestillingen er skrevet og produsert av skuespiller Karl Holte Aarø. Den har tidligere vært spilt blant annet under På Kanten- Den Norske Filosofifestivalen.

Høsten 2019 skal forestillingen ut på turné, samt spilles under Musikaliteten på Sentralen i Oslo 15. november.

Spilledager:

Fredag 15. november kl. 18.30

Varighet:

60 minutter

Billettpris:

180kr

steelo.png

Steelo & Th’Future

Th'Line er kunstnerduoen Kristina Wallace og Ida Wigdel. De er kjent for sin spesielle timing der de balanserer lek/humor og alvor på engasjerende måter.

I Steelo & Th’Future spiller Kristina Wallace den karismatiske workshopholderen Steelo, en influenser fra Belgia som kjenner de viktige folka du bør ha en god tone med. Du blir trygt loset gjennom en feelgood økt, og får med deg en bit av framtiden. “Th’Future is scary, but also beautiful...eh?”

Konfrontert av kapitalismen, sosiale medier og maktoverskridelser drar Th'Line fokuset på kropp og image til det ekstreme i arbeidene deres. Kompaniet er opptatt av å kunstnerisk utforske intrikate temaer som kan kjennes komplekse og vanskelige å snakke om. Det er nå litt over ett års siden #metoo var i media i Norge, og vi vil med forestillingen Steelo understreke viktigheten av å fortsette å synliggjøre problemstillinger knyttet til maktmisbruk og trakassering for at opprydninger og strukturelle endringer kan skje. Forestillingen tar også opp hvordan man i dagens “scrolle”-samfunn ikke går i dybden på saker og smykker seg med name-dropping for å fremstå oppdatert og viktig. I Steelos tilfelle er det den populære tematikken miljøvennlighet og klima.


Spilledager:

Torsdag 14. november kl. 19:00

Varighet:

60 minutter

Billettpris:

Student: 175kr

Ordinær: 245kr