Velkommen skal du være til Musikal-i-teten 2019
“Hva ler du av?”

Vi har glede av å kunne presentere Musikal-i-teten 2019, den fjerde utgaven av Nordens største musikkteaterfestival med profesjonelle utøvere,
på Sentralen 13.-16. november.

 
 
 
orjan.jpg

Innovasjon, nyskapning og forskning. Ord vi i stor grad forbinder med labfrakker, matematikk og teknologi. Vi i Musikal-i-teten ønsker at dette skal være ord som i like stor grad blir forbundet med kunst og musikkteater.
Musikal-i-teten 2019 ønsker å vise at musikkteater ikke bare er høye spark og toner, men også verktøy for å få frem viktige budskap, samtidig som det er litt mer underholdende enn å lese avisa.


Humor er stikkordet for årets festival, og vi kan love et program som både vil få deg til å trekke på smilebåndet og sette i gang de små grå. Hva er humor? Hvor går humorens grenser? Hva brukes humor til? Hva bør humor ikke brukes til? Hva ler du av?

 

 

Humor er et sosialt fenomen og hva som kvalifiseres som “god” humor er i stadig endring. Vi har lagt merke til at humor ofte beveger seg i trender og at vi som samfunn ofte har en viss enighet om hva som er gøy. Likevel er sans for humor en personlig egenskap, ikke alle ler av pappavitser - eller gjør vi det? Noen ler i begravelser. Hvor går grensen mellom gråt og latter? Helt ærlig, hva ler du av?

Vi tror det vi ler av både er person- og tidsavhengig. Ved hjelp av humor og musikkteater ønsker vi at Musikal-i-teten 2019 skal være en arena der vi kan ta opp aktuelle tema på en litt annerledes måte.

Etter du har vært hos oss håper vi du kan svare på dette spørsmålet: “Hva lo du av?”

orjanhappy.jpg
 
 

 

6 fakta om Musikal-i-teten

  1. Festivalen arrangeres for fjerde gang i 2019 og finner sted på Sentralen 13.-16. november.

  2. Musikal-i-teten er en årlig musikkteaterfestival arrangert av studenter ved Musikkteaterhøyskolen.

  3. Musikal-i-teten samarbeider hvert år med studenter ved Høyskolen Kristiania om utforming av
    grafisk profil, i år det Keemy Haugland, Christina Andersen og Tord Nygaard som har utformet designet.

  4. Musikal-i-teten er Nordens eneste musikkteaterfestival med kun profesjonelle utøvere.

  5. Festivalen skal være et samlende forum for bransjen, kunstutdanningene og publikum.

  6. Festivalen skal tilrettelegge for nyskaping og videreutvikling av feltet gjennom å presentere
    nyutviklede forestillinger og arbeidsmetoder, samt kompetansehevende tiltak for profesjonelle utøvere av faget.

 

 

Om lokalene:

Festivalen finner i år - som før - sted på Sentralen i Oslo. Det tidligere banklokalet byr på mange funksjonelle og spennende scenerom som vi gleder oss masse til å ta i bruk.

Mat og drikke får du kjøpt i Sentralens helt egne restaurant og kafé, det vil også være mulig å ta seg en øl i baren i Vinterhagen ved enkelte arrangement.
For mer info om hva Sentralen har å by på se deres nettside http://www.sentralen.no/

Vi vil også benytte oss av lokalene på Musikkteaterhøyskolen - Musikal-i-tetens hjemplass - for avvikling av workshops i samarbeid med MTF.

Til rullestolbrukere:

Alle lokalene på Sentralen er tilpasset rullestolbrukere, med heistilgang, brede dører og HC-toalett tilknyttet hver etasje.Ta gjerne kontakt med oss før forestillingen, gjerne allerede når du bestiller billett, så skal vi sørge for at besøket ditt hos oss går så knirkefritt som overhodet mulig.

Henvendelser rettes til logistikk@musikaliteten.no , evt. per telefon til 47343311 der du vil komme i kontakt med Hanne.
Dessverre tilbyr vi ikke ledsagerordning på våre forestillinger da vi er en privat organisasjon med minimal offentlig støtte.

 
 

God fornøyelse!