INTE ENS DOFTEN AV FUKTIG ASFALT SKULLE KUNNA FÅ MIG
ATT KÄNNA NÅGOT NU


 

Varighet: Ca. 40 min
Sjanger: indie pop, minimalistisk drama

Språk: Svensk

Glitch_03_01.jpg
 

”Inte ens doften av fuktig asfalt skulle kunna få mig att känna något nu” er en forestilling som handler om å være pårørende til noen som er bipolar.

Under forestillingen møter vi Johanna som lever med bipolaritet. Vi følger henne over lengre tid og gjennom ulike tilbakefall. Parallelt med dette får vi samtidig følge søsteren hennes, Sofia, som forsøker å få til det puslespillet det er å være karrierekvinne, venn og pårørende. Dette er en forestilling hvor teksten og relasjonen karakterene imellom får være i sentrum, noe som gir en følelse av naken ærlighet.

 

“Musikkteater for alle”: Hvorfor “Inte ens doften av fuktig asfalt skulle kunna få mig att känna något nu”?

Som festival har vi i år valgt temaet “Musikkteater for alle”. Vi ønsker å være en del av dialogen som er med på å bryte ned stigmaet rundt psykisk helse, og håper at vi kan gjøre nettopp dette ved å være en plattform i Norge for denne viktige, svenske forestillingen. Vi ønsker også å tilføre noe nytt til samtalen, da det skrives lite om hvordan psykisk helse påvirker de pårørende - deres side av kampen og påkjenningen de går igjennom.

 

Billetter: https://musikaliteten.ticketco.no/