Tinder - The Musical

Varighet: Ca. 40 min
Sjanger: Musikal, komedie
Språk: Norsk

Fil_000.jpeg
 

“Tinder - The Musical” er en musikal som omhandler (du gjettet riktig) tinder - nærmere bestemt Eivind, som bruker tinder i jakten på kjærligheten. I løpet av forestillingen følger vi hovedpersonen gjennom tinderdatene hans med tre svært forskjellige kvinner. Kommer Eivind til å finne den store kjærligheten? Eller er det for mye å håpe på?

Musikalen ble skrevet av Benedikte Sørbye mens hun fortsatt gikk på Bårdar International Musikkteater. Den har kun blitt vist én gang tidligere, og ble tatt så godt i mot at flere måtte snu i døren da det alt var utsolgt.

23201969_10154786367076193_127769405_n.jpg
 

“Musikkteater for alle”: Hvorfor “Tinder - The Musical”?

Som årets arrangører har vi valgt temaet “Musikkteater for alle”. Vi har flere forestillinger som på hver sin måte utforsker og utfordrer musikkteater som sjanger.  Dette er en av de mer kommersielle forestillingene vi har valgt å ta med i programmet i år.

De aller fleste søker en eller annen form kjærlighet, og i dagens datingkultur ser man en stadig økende bruk av datingapper. Dette syns vi er et spennende tema, og med tanke på forestillingens popularitet håper vi at det er en musikal alle og enhver kan le av, og kjenne seg igjen i.

 

Billetter: https://musikaliteten.ticketco.no/